Alexandra Varga

Good Mood Catering
Good Mood Catering biedt koude en warme hapjes voor privé-evenementen zoals verjaardagen, bruiloften, gender reveals, maar ook voor corporate events en zakenlunches.

Hallo mij naam is Alexandra en ik ben de CEO van Good Mood Catering.

Ik ben begonnen met koken toen ik 6-7 jaar was en heel snel is dit mijn passie geworden. Het gevoel dat ik bij het koken krijg is dat ik altijd mensen probeer blij te maken, en af en toe te verassen met nieuwe smaken. Een jaar geleden begon ik met catering eerst voor familie en vrienden en dan als bijberoep. En vandaag ben ik klaar om dit er van mijn hoofdberoep te maken.

Good Mood Catering biedt koude en warme hapjes en desserten voor privé eventjes zoals verjaardagen, trouwfeesten, gender reveals maar ook voor corporate events en zakenlunches. Met een heel breed menu hebben we hapjes van alle soorten en smaken en dit ook voor vegetariërs en vegans.

Wij innoveren steeds volgens de nieuwe trends en wensen van de klant.

De klant maakt zelf een samenstelling van de verschillende hapjes op ons menu en kan deze zelf komen ophalen of laten leveren. Wij hechten een heel groot belang aan het visueel want iedereen weet wel dat we eerst met onze ogen eten ! Daarom maken wij gebruik van eetbare bloemetjes en verschillende kruiden om onze plateaus uniek te maken.

Natuurlijk zoals andere cateraars plaatsen wij ook jullie buffet ter plaatse indien gewenst met nog steeds een grote aandacht op het visueel.

Wij leveren hoofdzakelijk aan klanten in Brussel of aan de rand van Brussel maar ook in een paar gemeentes in regio Vlaams brabant en Antwerpen. Voor grotere bedrijven en events verplaatsen wij ons in heel België.

De missie van Good Mood Catering is om onze klanten een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding te bieden en een aanbod van 100% huisgemaakte verse producten.

Heb je interesse of binnenkort een evenement ? Stuur dan een email naar info@goodmoodcatering.com en krijg ons catalogus !

Instagram : @goodmood.catering

Facebook : Good Mood Catering

Wisten jullie dat samen eten een belangrijke geluksfactor is voor mensen ?! Of dat nu privé of zakelijk is; samen eten brengt mensen bij elkaar. Koppel nu samen eten et goed eten, en hier heb je Good Mood Catering !

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo