Nele Melotte

Innerstyle
Levenskunst en talentontwikkeling voor sensitieve en begaafde jongeren en volwassenen.

Als innerstylist begeleid ik sensitieve en begaafde jongeren en volwassenen in het proces van thuiskomen bij zichzelf en in hun omgeving.

Persoonlijke ontwikkeling, een passie die als rode draad doorheen mijn leven loopt. Zo koos ik destijds voor een loopbaan als leerkracht omdat ik het fantastisch vind om te kunnen bijdragen aan de (talent)ontwikkeling van jongeren. Als snel kwamen daarbij de thema’s hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid op mijn pad. Mijn eigen fijngevoeligheid en de komst van een zoon met een ontwikkelingsvoorsprong nodigden mij uit om mij hierin nog verder te verdiepen. De start van een boeiend leer- en ontwikkelingstraject over begrippen die eigenlijk nog in de kinderschoenen staan. Een proces dat ook veel her- en erkenning bracht voor mezelf.

Verschillende opleidingen en workshops in persoonlijke ontwikkeling volgden en in 2010 startte ik als zelfstandig coach. Een vakje dat na enige tijd wat eng, benauwd voelde. Ik hanteer immers in mijn begeleidingen een veelzijdige aanpak waarbij ik afhankelijk van jouw behoeften en ontwikkelingsproces optreed als coach, mentor, trainer, talentontwikkelaar en creator.

‘Innerstylist’ maakt de verbinding tussen al deze rollen en biedt mij de ruimte om in één vakje thuis te komen. En dat is wat ik jou als mooie sensitieve en begaafde ziel ook wens: Thuiskomen bij jezelf en in je omgeving. En als een ware levenskunstenaar van binnenuit een zinvol en gelukkig leven creëren.

Innerstyle biedt individuele trajecten, loopbaanbegeleiding en workshops aan.

"Watch carefully, the magic that occurs, when you give a person jut enough comfort to be themselves." (Atticus)

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo