Anja Spriet

The Baking Foodstylist
Als styliste ga ik aan de slag om je product/gerecht zo aantrekkelijk mogelijk weer te geven.

Met veel goesting combineer ik mijn passies in mijn werk als freelance food styliste.

Foodstyling

Ik zorg ervoor dat je product smaakvol in beeld wordt gebracht. Met de juiste achtergrond en setting creëer ik een resultaat om van te watertanden.

Mijn passie ligt in de dessert- en bakwereld, al van jongs af aan ben ik gebeten door de bakmicrobe.
Wat begon met het verzamelen van recepten van mijn grootouders groeide uit tot een collectie bakboeken aangevuld met ideetjes van op Instagram.
Ik kijk er zeker naar uit om ook op andere gerechten en producten mijn creativiteit los te laten. Mijn gedrevenheid en oog voor detail zijn de ideale ingrediënten om alles tot een mooi einde te brengen.

Food photography

Als we op reis of op uitstap gaan, gaat mijn fototoestel altijd mee.
Of het nu een boswandeling is, een dagje naar zee of een fietstocht met de kinderen, ik kan het gewoonweg niet laten om dat ene unieke beeld vast te leggen. Om ook de technische kant te kennen, ben ik in september 2019 gestart met een opleiding fotografie in avondschool.

Door mijn verregaande interesse en het vele experimenteren kan ik kleine projecten voor je vastleggen op de gevoelige plaat. Hiervoor werk ik het liefst van thuis uit. Voor grote projecten verkies ik samen te werken met gespecialiseerde fotografen. Graag bekijk ik samen de verschillende mogelijkheden.

Op mijn website www.thebakingfoodstylist kan je een overzicht terugvinden van mijn werk alsook mijn persoonlijk verhaal.

Ik kijk er alvast naar uit om er samen iets moois van te maken!

Tot binnenkort!

Anja

Ik zorg ervoor dat je product smaakvol in beeld wordt gebracht

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo