Michaël Decorte

Huho Design
Huho is een industrieel ontwerp- en innovatiebureau. We werken samen met innovatieve bedrijven die worstelen met ontwerp-uitdagingen of nieuwe inzichten van buitenstaanders willen.

Over huho

Wij hebben iets gemeen! We houden allemaal van mooie en functionele producten. Na 8 jaar als werknemer startte ik met een nieuw avontuur. Een avontuur om bedrijven zoals jullie te ondersteunen bij het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe innoverende producten. Wanneer je voor Huho design kiest, kies je voor een persoonlijke, transparante en confidentiële samenwerking met kwalitatieve producten als eindresultaat. Ik wil de mensen achter jullie bedrijf leren kennen en samen met jullie een sterk product in de markt plaatsen.

Wat biedt Huho design aan?

  • Industrieel productontwerp
  • Mechanische ontwikkeling
  • Product branding
  • Prototyping

Waarom huho?

Huho is een ontwerpbureau met een persoonlijkheid. Huho staat voor een beter samenwerken mentaliteit. Met jullie kennis en onze expertise kunnen we producten met een hogere waarde creëren.

 

Wat is huho?

Huho is een industrieel ontwerp- en innovatiebureau, gedreven door een ‘Design Thinking’-mentaliteit. We werken samen met innovatieve bedrijven die worstelen met ontwerpuitdagingen of nieuwe inzichten van buitenstaanders willen krijgen.

Huho Design - Design that delivers.

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo