Ann Vriens

In-Huis-Projecten met gevoel
Interieuradvies & -ontwerp of hulp bij kleine schilderwerken Interieurprints voor muur, meubel of voorwerp Interieurworkshop 'Pimp mijn meubel' Interieur pop-up bar

OVER MIJ

Mijn naam is Ann, van nature ben ik vrolijk en meestal boordevol positieve energie die ik heel graag doorgeef aan anderen. Ik ben een nieuwsgierig manusje van alles, die overal oplossingen voor zoekt en ook meestal vindt door haar brede kennis en interesses. Creativiteit en daarbij ‘out of the box’ denken is mijn passie.
Mijn vrije tijd besteed ik graag aan sporten, eens uit eten gaan met mijn kinderen of een stapje in de wereld zetten met vrienden. Ook geniet ik er van om op ontdekking te gaan naar zonnige oorden maar eveneens is het ook zalig om rustig ‘thuis’ te zijn. Heerlijk bezig zijn met van alles en nog wat, ‘potteren’ noem ik dat.
Kan je nog volgen?

Als ik dan ‘thuis’ kom en dat maakt niet uit of het langs de voor-, zij-, of achterdeur is word ik gelukkig en helemaal zen. Door mijn persoonlijke aanpak van de totaalinrichting met oog voor detail maak ik een interieur ‘op maat’ en ‘in evenwicht’.
Zalig toch, thuiskomen en dit heerlijke gevoel ervaren?

In mijn voorgaande jobs als interieurarchitecte, kantoorbediende, verkoopster/ ontwerpster van badkamers, horecamedewerkster en lerares schilderwerk & decoratie heb ik heel wat werkervaring opgedaan. Na mijn laatste job besliste ik na een bezoek aan een geweldige jobcoach dat ik deze kennis, gecombineerd met mijn sterk ontwikkelde voelsprieten wil gaan inzetten om mensen hulp te bieden bij het inrichten van hun interieur. Laat nu ondernemen één van mijn kerntalenten zijn.
Heb jij interieurhulp nodig en zin in een interieurgesprek?

Het gevoel van ‘gelukkig zijn’ dat ik krijg als ik ‘thuis’ kom zou ik ook jou graag bezorgen door mijn persoonlijke, creatieve aanpak op maat voor elk project groot of klein. Daar word ik gelukkig van.

Wat kan ‘In-Huis-Projecten met gevoel’ voor jou doen?

Heb je gebouwd, een woning gekocht en ga je renoveren of is je interieur aan een opfrissing toe?
Je bent handig en weet normaal van aanpakken maar je hebt te veel foto’s bewaard op Pinterest en weet niet hoe hier aan te beginnen? Verfwerken gepland?
Nog een oud meubel van de bomma in huis waar je geen afstand van kan doen?
Zin om zelf aan de slag te gaan?
Nood aan een rustig avondje uit en tegelijkertijd zin om enkele creatieve makers en hun creaties te leren kennen?

Voor In-Huis-Projecten met gevoel bestaat er geen ‘one-size-fits-all’ project. Elke service die ik aanbied is bewust en zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften, van elke individuele klant.
Elk project starten we met een goed gesprek.

"Thuis is geen plaats maar 'een gevoel'."

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo