Dries Dauwe

The Brewing Community
We create micro batch customised spirits and experiences with local attitude.

The Brewing Community is gespecialiseerd in het vervaardigen en commercialiseren van sterke dranken (hoofdzakelijk gin), in kleine hoeveelheden, op maat van een specifieke klant of regio.

Er zijn 4 pijlers:

 1. Spirits with local attitude
  We spelen in op de markt van de streekproducten door regio per regio een unieke lokale gin te lanceren in samenwerking met personen uit die regio. (vb. heemsgin.be, praetwater.be, mankefielgin.be, souterrain-gin.be, vosgin.be)
 2. DIY
  Daarnaast is The Brewing Community ook een webshop en online community specifiek gericht op het gebruik van The Lab Brewer, een eigen ontworpen cold drip toestel waarmee particulieren en horecazaken een eigen spirit (vb. gin) op maat kunnen produceren.
 3. Experience
  The Brewing Community heeft ook een in- & outdoor pop-up bar. Hierdoor kunnen events en festivals uitpakken met een uitzonderlijk concept in de vorm van een cocktailbar met eigen gebrouwen spirits.
 4. Customisation
  Customised Spirits is een service waarmee bedrijven en events een spirit volledig op maat kunnen laten produceren. 100% maatwerk, van keuze ingrediënten voor de bereiding tot de afwerking van de fles en verpakking. → www.customisedspirits.com
Everything you make yourself is the most beautiful gift.

Blijf op de hoogte

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo