Katrien Cocquyt

Katrien Cocquyt - Praktijk voor Integrale Gezondheidszorg & Stressreductie
Orthomoleculair voedingsdeskundige

Ervaar je langdurige gezondheidsklachten?
Heb je last van stress of aanhoudende vermoeidheid?
Zie je door de bomen het bos niet meer door alle tegenstrijdige voedingsadviezen?

Ik help jou om de gezondere versie van jezelf te worden

Jouw lichaam weet wat te doen

Jouw lichaam weet al hoe het gezond kan zijn. Jammer genoeg is het evenwicht soms zoekgeraakt door niet-aangepaste voeding, te veel stress en allerlei andere factoren. Door te luisteren naar de boodschap van jouw lichaam, kan het evenwicht hersteld worden.

Samen gaan we op zoek naar de oorzaak van jouw klachten. We bepalen op welke manier we jouw lichaam kunnen ondersteunen, zodat het zichzelf gaat herstellen.

Het is mijn missie om jou te leren hoe jij beter voor jezelf kunt zorgen en kan loslaten wat jou niet meer dient. Je wordt je bewust van je eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden voor jouw fysiek en mentaal welbevinden.

Met mijn concrete actiepunten, ga je op een positieve manier aan de slag. Zo komt jouw optimale gezondheid weer een stapje dichterbij, met meer evenwicht en meer energie!

Wat ik voor jou kan betekenen?

Betere zelfzorg:

  • hoeft niet lastig, ingewikkeld of moeilijk te zijn. Je past mijn logische, eenvoudige en onderbouwde adviezen toe en krijgt inzicht in jouw klachten. Met een aantal eenvoudige stappen, kom je al een heel eind. De kleinste verandering in jouw leefstijl geeft het grootste resultaat!
  • zorgt ervoor dat de juiste stofjes aanwezig zijn in jouw lichaam op de juiste plaats. Jouw lichaam kan de natuurlijke lichaamsprocessen opnieuw uitvoeren zoals de natuur ze ontworpen heeft.
  • activeert het zelfherstellend vermogen van je lichaam. Jouw gezondheid krijgt een boost en je ervaart minder gezondheidsklachten.
  • laadt jouw batterijen op, zodat je meer energie hebt.
  • zorgt ervoor dat je rustiger bent en minder stress ervaart.

Op weg naar jouw optimale gezondheid

  • Je gezondheidsklachten nemen af en je lichaam functioneert beter. Je bent rustiger en hebt meer energie om te doen wat je leuk vindt.
  • Omdat jij de belangrijkste persoon bent in jouw leven!

Mijn aanbod voor jou

Voedingsadvies

Als het op voedingsadvies aankomt, scheid ik voor jou het kaf van het koren. Stapje voor stapje pas jij mijn wetenschappelijk onderbouwde adviezen toe. Met échte VOEDzame VOED-ing, kan jouw lichaam veel beter functioneren.

Voedingssupplementen op maat

Als er al gezondheidsklachten zijn, is een aanpassing van je voeding vaak niet voldoende. Tijdelijk voedingssupplementen inzetten kan jouw gezondheid snel een boost geven. Ik selecteer voor jou een of meerdere voedingssupplementen van uitmuntende kwaliteit, aangepast aan jouw specifieke noden.

Geen “one size fits all” dus. Ik ga resoluut voor maatwerk!

Stressreductie

Ik geef jou inzicht in hoe de stressrespons werkt in je hersenen en in je lichaam. Ik leer jou een eenvoudige techniek aan waardoor jouw stress onmiddellijk vermindert of zelfs volledig verdwijnt.

 

Je kan je gezondheid zelf in handen nemen!

Optimaliseer je gezondheid via het zelfherstellend vermogen van je lichaam

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo