Elke Smets

Made By M.A.N.D
Made By M.A.N.D staat voor kwaliteit & persoonlijkheid!

HEY, HALLO EN WELKOM!
 Ik ben Elke! 
Een lief persoon die boordevol leuke ideeën zit.

Welkom in de wondere wereld van Made By M.A.N.D.
Een wereld vol leuke unieke geschenken, van doopsuikercommunie- en huwelijksbedankjes,
van geboorte- en communiekaartjes tot wie wordt meter & peterBijna alles is mogelijk!

T-shirts, slabbetjes, mondmaskers,
voor alle gelegenheden een uniek gepersonaliseerd cadeau op maat en naar wens voor jou gemaakt.

 

Na jaren in de horeca gewerkt te hebben werd het tijd voor mij om een totale ommekeer te maken in mijn leven. De laatste 2 jaren heb ik dan ook veel over mezelf geleerd … zoals … wat ik wil of net niet wil in het leven. En 1 belangrijk ding is, ga je droom achterna! 

Sinds de geboorte van mijn dochter, 12 jaar geleden, speelde het idee in mijn hoofd om iets met doopsuiker te gaan doen. Want creatief bezig zijn is net iets wat ik graag doe en waardoor ik tot rust kom. Maar echt de stap zetten heb ik nooit gedurfd, tot ik het traject bij starterslabo heb leren kennen, waar ik enorm dankbaar voor ben. Zo heb ik toch de stap durven zetten en ben ik fier en trots dat dat ik samen met de steun van mijn dochter, mijn ouders, mijn lieve vriend, mijn zus en schoonbroer dit heb kunnen waarmaken.

En stel jullie ook met grote trots Made By M.A.N.D voor. Nu vraag je je misschien ook af van waar komt de naam MAND. Er zijn 4 personen naast mijn familie die super belangrijk zijn voor mij. De 2 schatten van mijn zus, mijn dochter en het zoontje van mijn vriend.
(M)icha.(A)nna-Lena.(N)oortje.(D)iede.

"De gepaste schakel in je ketting van zwangerschap en geboorte. Van boon tot kaart, met jouw idee. Het gepaste traktaat!"

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo