Kim Mercken

Laida's Leather
Ontwerp en productie van unieke, ambachtelijke lederwaren.

Ambachtelijke lederwaren

Lederwaren: topkwaliteit van Belgisch vakmanschap

Je hoort de mensen vaak zeggen ‘Ze maken de dingen niet meer zoals vroeger’… Bij Laida’s Leather streven we ernaar om dit wel te doen.

De liefde voor lederwerk en een sterke creatieve drang is bij ons een familiaal gegeven, dat van generatie op generatie is overgegaan. Het respectvol omgaan met dit materiaal dat oneindig veel mogelijkheden biedt, voelt voor ons als thuiskomen.

Omdat je de voorkeur geeft aan topkwaliteit en originaliteit, zorgen wij er voor dat je een uniek afgewerkt lederproduct ontvangt waarvan je weet dat dit volledig met de hand gemaakt is, vervaardigd uit plantaardig gelooid rundsleder.

Custom made

Naast ons aanbod in de webshop, ontwerpen we ook speciaal op jou maat. Kan je het nergens vinden Laat het door ons maken!

Altijd Origineel

Bij Laida’s Leather werken we  enkel met eigen ontwerpen zowel wat betreft de embossing als wat betreft de patronen. Je zal dus  nergens anders dezelfde artikelen kunnen kopen. Door onze ambachtelijke productiewijze is massaproductie onmogelijk en zullen al onze artikelen slechts in zeer beperkte mate op de markt komen. Op die manier hoef je geen custom-made artikel te laten ontwerpen om toch iets heel origineel te kunnen kopen.

 

Waar vakmanschap en creativiteit zich verenigen.

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo