Ellen Mees

Pom.me
Pom.me wil op een gezellige en laagdrempelige manier jonge gezinnen begeleiden in het creëren van evenwichtige voedingsgewoontes binnen de context van hun gezin.

Vanaf de bevruchting tot de tweede verjaardag, of de eerste 1000 dagen, zijn cruciaal voor de ontwikkeling van je kindje. Onderzoek heeft aangetoond dat we in deze periode de basis leggen voor onze gezondheid als volwassenen.⁠ Ook de voedingsgewoontes die we als volwassenen meedragen worden bepaald in onze kinderjaren. Belangrijk om hier als (wens/toekomstige) mama/papa even bij stil te staan.

Maar wat is een evenwichtig voedingspatroon nu juist? Hoe kan het je helpen bij je kinderwens? Wat mag je wel en niet eten tijdens de zwangerschap? Hoe en wanneer start ik het beste met vaste voeding? Hoe ga ik om met mijn kieskeurige peuter? Welke voedingstoffen heeft mijn kleuter nodig? Hoe zet ik op een simpele manier een evenwichtige maaltijd op tafel? Hoe lees ik de etiketten op de verpakking in de winkel? Hoe kan ik omgaan met invloeden van buitenaf? Wat kan ik doen als mijn kind niet wil proeven? …

Voor al deze vragen en nog zoveel meer kan je terecht bij pom.me! Gezonde voedingsgewoontes gaan over zoveel meer dan alleen het eten dat je in je mond stopt. Het gaat over een gelukkig gezin, een gezellig moment, waarin je echt verbinding kan maken met elkaar.

Je kan bij Pom.me terecht voor individuele begeleiding, workshops en online cursussen tijdens de fase van kinderwens – zwangerschap – baby – peuter – kleuter. Ook op social media, de nieuwsbrief en de blog vind je alvast heel wat gratis tips en inspiratie dus ga daar ook zeker een kijkje nemen!

Onderschat nooit de kracht van kleine stapjes.

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo