Steven Vossen

Skorpio webdevelopment
Uw projecten worden SMART WEBSITES & EASY BEHEERSYSTEMEN

ZELFSTANDIGEN

Het kost veel inspanning en energie om als zelfstandig ondernemer telkens opnieuw de aandacht van uw klanten op uw producten of diensten te vestigen. Een professionele website of webshop is daarbij onmisbaar.

Maar een website kan ook meer dan uw visitekaartje zijn.
Klantenadministratie, facturatie, aankondigingen van promoties en nieuwsbrieven kosten elke zelfstandige vele extra uren of bijkomende personeelskosten. Uw website kan ook dienen als een makkelijk te bedienen beheersysteem waarmee heel wat geautomatiseerd kan worden.
Een éénmalige investering waarmee u elke maand opnieuw tijd en geld uitspaart. De ontwikkeling ervan gebeurt op maat en kan in fases geïnstalleerd worden.
Neem gerust eens contact om de mogelijkheden te bespreken.

ONDERNEMINGEN EN ORGANISATIES

Bent u een onderneming met werknemers of externe partners die allen deel uitmaken van de informatieflow binnen uw bedrijf? Of bent u een organisatie met een gevarieerde waaier aan actiedomeinen, actoren of filialen?
U heeft dan – naast een overzichtelijk online uithangbord (website of webshop) – wellicht nood aan een doordachte organisatie van input en inzage in de informatieflow achter de coulissen.
Dit kan door middel van een geautomatiseerd systeem dat alle informatie op een logisch gefragmenteerde en georganiseerde wijze toegankelijk maakt aan de diverse belanghebbenden.
Dit beheerssysteem kan aan een website gekoppeld zijn of – publiek onzichtbaar – enkel online toegankelijk zijn ten behoeve van de interne informatieflow.

SMART & EASY webdevelopment

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo