Erika Van Halewijck

BLINKstudio
Op zoek naar advies met de focus op jou als persoon? Met BLINKstudio bied ik Loopbaanbegeleiding die verder gaat dan je job en Interieur-coaching die bijdraagt aan jouw wellbeing.

Stel jij je soms vragen over je loopbaan? Dat doet iedereen toch wel eens.
En er bewust bij stil staan? Als loopbaancoach wil ik jou aanmoedigen om stil te staan bij die vragen. En ze te delen.
Delen kan wonderen doen.

Ik ben Erika en ik ben Klinisch psycholoog van opleiding. Het heeft een tijd geduurd voordat ik de impact van die masterstudies beseft heb. Nu weet ik dat het me gevormd heeft tot wie ik ben: een rustige enthousiasteling vol empathisch vermogen, gedreven door veelzijdigheid.
Die vooral nieuwsgierig is naar jouw verhaal. Ik luister graag.

Bovendien heb ik nog een passie te delen.
Mijn oog voor detail, kijkt verder dan mensen en hun gedrag. Het kijkt naar de omgeving waarin ze ageren. En die wil ik mooi maken. Mooi als in ‘goed voor jou’. Want ik geloof erin dat een interieur kan bijdragen aan jouw wellbeing. Vanuit die optiek, behaalde ik mijn bachelor in de Interieurvormgeving en omschrijf ik mezelf als Interieur-coach.

En zo richtte ik BLINKstudio op. Mijn missie? Mensen doen ‘goed-voelen’.
Ik wil je doen blinken van zelfvertrouwen en stralen van geluk.
In je loopbaan én in je leefomgeving. Want je kan bij mij terecht voor 2 dingen: Loopbaanbegeleiding én Interieuradvies.

BLINKstudio heet niet zomaar studio. Studio benadrukt het maakbare van je eigen pad. Jij bent de maker. Jij kiest. En ik moedig je aan om te experimenteren.  Te vragen en te ontdekken. Jij staat centraal in dit proces en dat maakt elke sessie uniek. Geen geforceerde tools die jou in een vakje duwen, maar wel het ontdekken van de uniciteit van jezelf.
De oefeningen die we doen in de loopbaanbegeleiding, laten je écht stil staan. Als ‘met beide voeten op de grond’. En voelen dat het goed zit. Loopbaangeluk, daarvoor wil ik gaan. Samen met jou.

Nog vragen of bedenkingen? Laat gerust iets weten. Ik help graag verder.

BLINKstudio doet je blinken van zelfvertrouwen en stralen van (loopbaan)geluk!

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo