Fiona Coumans

Time-saver
Freelance administratieve ondersteuning

Voor mij is administratie een passie. Voor een ondernemer geeft dat nu niet meteen een “kick”. Integendeel, de administratieve rompslomp die komt kijken bij het runnen van een zaak zijn vervelende verplichtingen die meestal blijven liggen tot het laatste moment.

Een aantal jaar geleden heb ik een winkeltje gehad met houten speelgoed en doopsuikers. Zondagochtend was mijn moment om de administratie in orde te maken. Helaas werden die ochtenden ook middagen en soms had ik dan nog tijd te kort. Leuke dingen doen met mijn gezin schoten er ook vaak bij in tot groot verdriet van mijn kinderen.

In minder tijd, meer gedaan krijgen. Daar ga ik voor.

Dat doe ik door dag in, dag uit de administratieve werkzaamheden van je over te nemen. Binnen Time-saver is mijn doel rechtlijnig en duidelijk: dé ideale verstandhouding op zetten om ervoor te zorgen dat de druk bezette ondernemer zich terug bezig kan houden met zijn core business en het gezin.

Met 25 jaar ervaring op administratief, secretarieel en boekhoudkundig gebied neem ik graag die lastige verplichtingen uit handen van jou:

als startende ondernemer of met een bijberoep
als ondernemer van een klein of middelgroot bedrijf
als ondernemer met een vrij beroep
als ondernemer met een vzw

Kortom, elke ondernemer die hulp kan gebruiken.

Bekijk zeker mijn website voor meer informatie over de administratieve taken die ik van je kan overnemen en de voordelen die het met zich meebrengt om met een freelancer samen te werken.

Wil je graag meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met me op.

Graag tot snel!

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo