Gunter De Leeuw

De Leeuw WOODWORK & FURNISCULPTURE ©
De Leeuw WOODWORK & FURNISCULPTURE © biedt je schoonheid en zachtheid aan via esthetische meubels, emo-sculpturen en decoratieve objecten gemaakt uit écht hout.

Vanuit respect voor de natuur is bomen een 2de leven geven mijn ding. Mijn passie voor kunstzinnigheid zet ik als maker graag om in houten creaties die mensen verbinden met schoonheid. Mensen voelen zich uniek wanneer ze geraakt worden in hun diepste wezen en willen dit op een waardige manier delen.

Deze missie is mijn ‘gift’, een geschenk, voor deze wereld en vormt een ode aan ónze natuur en omgeving, ook die van jou!

Gunter De Leeuw – Mitakuye Oyasin (Sioux voor ‘We zijn allen met elkaar verbonden’)

 

Waarom dan kiezen voor De Leeuw WOODWORK & FURNISCULPTURE © ?

  • Omdat je authenticiteit en echt-zijn belangrijk vindt.
  • Omdat je graag in duurzaamheid investeert waar je generatieslang van geniet, alleen of met anderen.
  • Omdat je jouw relaties eert door hen een waardig kunstwerk te schenken.
  • Omdat je jouw waarden wil beleven vanuit respect voor natuur en bomen: hout, een oeroude grondstof, is en blijft nog steeds waardevol, duurzaam en milieuvriendelijk.
  • Omdat je kunst als meerwaarde ziet in iedere leef- en werkomgeving.
  • Omdat je met hout rust, warmte en gezelligheid ervaart die je wil delen met anderen.
  • Omdat je schoonheid voelt, die van jou, je medemens en je omgeving.
  • Omdat je standaard rechtlijnige meubels uit massaproductie beu bent en liever iets unieks wil.

Bij De Leeuw WOODWORK & FURNISCULPTURE © bied ik je:

Handgemaakte vol-houten vrijstaande meubels zoals: stoelen, tafels, krukjes, bijzetmeubels, rekjes, zitbanken, verlichting,… . Het gebruik van houtverbindingen draagt ertoe bij dat deze designmeubels échte eyecatchers zijn.

Handgesneden emo-sculpturen die vanuit mijn buikgevoel ontstaan en recht uit het hart komen om mensen hun diepste wezen te beroeren. Ieder sculptuur heeft een eigen verhaal dat ik graag deel met unieke mensen zoals jij.

Furnisculpture, ook wel meubelbeelden genoemd, is één van de uitdagingen die eruit bestaan om het functionele van meubels te combineren met de schoonheid van sculpturen. Deze organische meubels komen los van de standaard rechtlijnigheid om een ode te worden voor vormen uit de natuur.

Esthetische wand- en tafeldecoratie of andere houten hebbedingen vullen het aanbod aan en zijn een boeiende en creatieve afwisseling, voor elk wat wils dus!

Een idee om te laten maken in hout maar je bezit geen kennis of materiaal en machines om dit te doen? Deze vraag beantwoord ik graag met een ‘JA‘. Zolang het maar van écht hout is, ecologisch, duurzaam en jou schoonheid brengt, ligt dit binnen mijn mogelijkheden.

Alle houtwerken worden met liefde voor het vak op ambachtelijke wijze in eigen atelier gemaakt, volgens traditionele methoden en met de beste inheemse houtsoorten. Vakmanschap en precisiewerk staan garant voor kwaliteit en afwerking, steeds met oog voor detail.

Ben je getriggerd? Contacteer me dan op +0032 (0)477/40.22.36 om de mogelijkheden te bespreken. Kijk op https://www.de-leeuw-woodwork-furnisculpture.be voor inspiratie en laat je meenemen door creativiteit, vaardigheid, vakmanschap, schoonheid.

En verbind, want …

Bij De Leeuw WOODWORK & FURNISCULPTURE © koop je niet ‘zomaar iets’, maar een DE LEEUW.

Bomen een 2de leven geven om mensen te verbinden met ware schoonheid.

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo