Leen Huybrechts

De veerkracht
Net als een pauw, in je kracht gaan staan, zijn wie je werkelijk bent in al je facetten en dat in de wereld zetten? Met De veerkracht! Coaching, workshops en verenaccessoires.

Ik begeleid vrouwen die zichzelf willen zijn en vanuit hun innerlijk kompas hun eigen koers willen varen. Door aanpassen, inpassen en oppassen, kunnen we de weg en onszelf kwijt geraken. Hoe fijn zou het zijn om jezelf terug te vinden en jouw pad weer te bewandelen?

Ik wandel een stukje met je mee, naast jou, om samen stil te staan bij thema’s als overprikkeling, grenzen, zelfzorg, zichtbaarheid, talenten,… Om oude patronen om te buigen en er nieuwe versterkende te installeren. Om inzichten te krijgen en bewustzijn te creëren. Om mild te zijn naar jezelf toe en anderen. Om dynamieken en knopen uit het verleden te ontwarren en je vrij te voelen. Om helder uit je ogen te kijken en de wereld te aanschouwen in al zijn pracht. Om hoop en daadkracht te voelen, om vertrouwen, plezier, vrolijkheid en dankbaarheid te voelen. Kortom, veerkrachtig in het leven staan, dat wens ik je toe.

Daarvoor werk ik met mijn intuïtie en gebruik ik technieken uit mijn opleidingen tot AD(H)D coach, NLP practitioner, Systemisch werk en Taal van het lichaam. Daarnaast ben ik nauw verbonden met de natuur en maak ik krachtvoorwerpen met veren, zoals oorbellen, hangers, wanddecoratie en andere items.

De veerkracht, omdat jezelf zijn prachtig is!

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo