Gunther van Thilborgh

Designer@Work
Hey hey! Ik ben Gunther, webdesign specialist en grafisch designer. Eigenlijk is wat ik doe té veelomvattend om mijzelf mee te kunnen voorstellen.

Hey hey! Ik ben Gunther, webdesign specialist en grafisch designer. Eigenlijk is wat ik doe té veelomvattend om mijzelf mee te kunnen voorstellen. Ik ben een echte duizendpoot en vind het belangrijk om mijn kennis en kunde te kunnen delen met de juiste mensen en op de juiste plek. Het is voor mij daarom ook erg belangrijk om echt verschil te kunnen uitmaken met wat ik doe.

Om een goede bijdrage te kunnen leveren help ik jou graag op weg naar het realiseren van jouw idee. Voor velen houdt het hebben van een idee vaak op bij de gedachte dat ze ‘niet de juiste middelen in huis hebben’ om er daadwerkelijk een succes van te maken. Met mijn praktische toevoeging kunnen wij samen jouw ideeën tot leven brengen.

Voor jou heb ik meerdere anderen mogen helpen om hun visie waar te maken. Benieuwd naar hoe ik anderen heb geholpen hun droomwebsite te lanceren en droominkomen te genereren? Mijn portfolio is te vinden op https://designeratwork.be/.

Wat ik belangrijk vind is persoonlijkheid. Web development kan elke specialist voor u. Samenwerken om uw tevredenheid hoog te houden is wat ik belangrijk vind. Samenwerken betekent dus uw concept gepaard met mijn specialisme.

Dus, samen jouw ideeën tot leven wekken?

Brengt jouw ideeën tot leven

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo