Han De Meulemeester

Han De Meulemeester
Energetische healing, loopbaancoaching en alles wat met natuurlijke voeding te maken heeft.

Ben je op zoek naar rust en ruimte? Wil je terug naar de essentie, naar wat er echt toe doet? Ben je klaar om je leven (terug) in handen te nemen? Verlang je naar een diepe verbinding met jezelf en anderen? Wil je meer in contact staan met je lichaam, je intuïtie, je levensmissie? Wil je beter kunnen omgaan met de uitdagingen van het leven? Wil je terug genieten? Energetische healing en coaching kunnen je hierbij helpen. Door je bewuster te worden van je lichaam en wat er in jou leeft, kun je volgens mij duidelijkere keuzes maken, stappen zetten die je leven verbeteren en je dromen realiseren.

Energetische healing is vooral een moment om tot jezelf te komen, om terug contact te maken met je lichaam en je voelwereld. Dat is de plek waar genezing begint. Via aanraking maken we contact met het energetisch veld van je lichaam. Door daar aandacht aan te geven begint de energie terug te stromen en activeren we het zelfherstellend vermogen van je lichaam. Op basis van concrete klachten of een concrete vraag kunnen we gericht werken.

Loopbaancoaching is een manier om je levensdoelen terug op scherp te krijgen. In een reeks gesprekken gaan we samen op zoek naar de knelpunten, uitdagingen en ambities om op je werkgebied te blijven evolueren en dit zo goed mogelijk te balanceren met je gezinsleven en persoonlijke ontwikkeling. Je kunt bij mij terecht met loopbaancheques van de VDAB.

In de keuken creëer ik gerechten waarin je het leven van de natuur voelt zinderen. Bewuste voeding is voor mij een evidentie, gezond voor ons lichaam en voor de planeet: biologisch, plantaardig, zo lokaal en seizoensgebonden mogelijk én zo weinig mogelijk verpakking. Je kan bij mij terecht voor kleine en grote cateringopdrachten, kookworkshops of persoonlijk voedingsadvies.

Als energisch healer, (loopbaan)coach en ervaringsdeskundige natuurlijke voeding maak ik deel uit van de groepspraktijk Himalaja, die ook o.m. fascia therapie, creatieve therapie, pedagogische ondersteuning en familieopstellingen aanbiedt. Onze praktijk is gevestigd in ‘De Okelaar’ in Wolvertem, een ecologisch co-housingproject rond een prachtige gemeenschappelijke tuin. Naast een therapieruimte beschikken we er over een grote keuken en verschillende ruimtes die geregeld voor vergaderingen, activiteiten of workshops verhuurd worden. Als loopbaancoach ben ik aangesloten bij Het Coachingsatelier.

www.himalajapraktijk.be – www.okelaar.be – www.loopbaan-coaching.be

Bringing the pieces together, creating a dream.

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo