Liesbet De Wit

Liesbet De Wit
Je kan bij me terecht voor advies, coaching en ontmoeting rond (hoog)begaafdheid.

Ik ben Liesbet De Wit, mama van drie prachtige dochters, partner van een geweldige man. Met mijn kritisch, analytische geest en uitgesproken nood om zaken tot in de puntjes te onderzoeken en begrijpen, wandelde ik een 15-tal jaar met veel plezier op het academische pad. De komst van mijn kinderen bracht het thema van ‘hoogbegaafdheid’ met zich mee. Het was de start van een zoektocht naar kennis en praktische handvaten om hen goed te begeleiden bij een evenwichtige ontwikkeling. Ik las daartoe zo wat alles wat er te lezen viel en volgde opleidingen in binnen-en buitenland. Het resulteerde in veel inzichten én (h)erkenning en deed de rust en harmonie in ons gezin terugkeren. Zo waardevol dat ik besloot om mij professioneel verder aan dit thema te wijden.

Je kan bij me terecht voor advies, coaching en ontmoeting rond (hoog)begaafdheid. Voor de creatie van dit aanbod, bracht ik wetenschappelijke kennis, professionele ervaring en rijke ervaringsdeskundigheid samen. Daarenboven was de positieve psychologie een krachtige inspiratiebron. Ik geloof erin dat we door onze aandacht te richten op datgene wat wél goed gaat, door verder te bouwen op onze sterktes en krachten ons beste zelf kunnen worden en zo duurzaam gelukkig worden, floreren dus. Ik geloof er ook in dat we hiervoor elkaar nodig hebben. We kunnen niet zonder elkaar en worden enkel écht onszelf in diepe verbinding met anderen.

 

To flourish is to find fulfillment in our lives, accomplishing meaningful and worthwhile tasks, and connecting with others at a deeper level—in essence, living the “good life". (M. Seligman)

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo