Inge Bartok

Mumscoach
Gezins-, welzijns- en kindercoach - Mindfultrainer for Kids - Workshops

Als ouders zijn we op zoek naar een opvoedingsvisie, die bij ons past, zodat we een gezonde voedingsbodem voor onze kinderen kunnen creëren. De voedingsbodem die jij je kinderen aanbiedt geeft hen de kans om te groeien naar een zelfbewust en authentiek mens.
In het vinden en zorgen voor deze voedingsbodem wil ik jullie graag ondersteunen.

Hoe ik je kan ondersteunen…

Coaching:
Ouderschap is ’s werelds meest uitdagende en lonende baan.
Een gezinscoach kan je helpen om je eigen interne middelen in te zetten om een echt bevredigend gezinsleven te creëren.

Als welzijnscoach begeleid ik u om de motivatie en hulpmiddelen te vinden om je fysieke en emotionele gezondheidsdoelen te bereiken.

Als kindercoach bied ik coaching aan kinderen om hen te helpen problemen aan te pakken en hun problemen op te lossen, waardoor ze gelukkiger en minder gestrest worden. Omdat kinderen onderdeel zijn van het gezinssysteem, zal tevens het gezin mee in de begeleiding worden betrokken.

Mindfulness:
Mindfulness betekent: bewust aandacht geven aan wat er hier en nu is (gedachten, gevoelens, lichamelijke sensaties,…) zonder te oordelen.

Mindfulness for kids:
Een 8-wekenprogramma voor kinderen van de lagere school (6 tot 12 jaar) met een minimaal normale intellectuele begaafdheid. Kinderen leren in dit programma, in kleine groepjes op een speelse manier vaardigheden aan die in het dagelijks leven goed van pas komen. De ouders van de jongste kinderen (6 tot 9 jaar) worden verwacht om deel te nemen aan de 1,5 uur durende sessies.

Mindful bewegen voor volwassenen:
Mindful bewegen verwijst naar het bewegen van je lichaam terwijl je je aandacht en focus op het echt opmerken en voelen van wat je lichaam doet tijdens deze bewegingen. We beoefenen het bewust zijn van ons hele lichaam, je komt als het ware terug in je lichaam. Mindful bewegen is een rustige aangename manier om je lichaam te ervaren. Er is geen voorafgaande kennis of kunde nodig. De bewegingen zijn geïnspireerd op o.a. Yoga, Tai Chi of Chi Gong.

Workshops en lezingen:
Wat is Bewust opvoeden?
Hoe creëer ik rust en regelmaat in mijn gezin bij kleine kinderen?

“Er is iets wonderbaarlijks gewaagd en bevrijdend om ja te zeggen tegen ons hele onvolmaakte en rommelige leven.”
Tara Brach

Welkom!
Groetjes
Inge
Mumscoach
www.mumscoach.be

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo