Inge Bekers

Bloom - Health & Energy
Bloom - Health & Energy, een plek waar je tot rust komt en zalig kan ontspannen. Het enige wat je moet doen, is op de massagetafel plaatsnemen en genieten...

Hey daar, ik ben Inge Bekers, zaakvoerster van Bloom H&E, mijn praktijk voor voetreflexologie in Herentals.
Na een carrière van 30 jaar bij een financiële instelling en een burn out, heb ik ervoor gekozen om zelfstandig ondernemer te worden. Vanuit mijn eigen jarenlange ervaring met complementaire behandelingen en na het volgen van de nodige opleidingen, begeleid ik mensen met stressgerelateerde klachten om opnieuw rust en ontspanning te vinden door middel van voetreflexologie.

In eerste instantie volgde ik een opleiding ‘energetisch therapeut’ maar telkens als ik mensen behandelde, stelde ik vast dat ik op het einde aan hun voeten bleef plakken en dat er steevast een uitgebreide voetmassage volgde 👣. Ik heb nooit iemand horen klagen…😀. De massagetafel die ik in het begin van deze opleiding aankocht, moest uit 3 segmenten bestaan zodat ik ook zittend kon werken. Er waren dus toen al meerdere tekens dat het die richting zou uitgaan en dat is het uiteindelijk ook geworden.

Ik voel me altijd heel gelukkig als ik iemand kan behandelen en diens klachten wegnemen. De uitwisseling van energie tussen mezelf en cliënten die ervoor openstaan, is zalig. En als ik de mensen dan met een brede glimlach op hun gezicht van de tafel zie komen, hoor zuchten van ontspanning en zeggen dat ze op wolkjes lopen, dan is mijn missie geslaagd. Daar doe ik het toch voor, het is voor mij het mooiste beroep dat er bestaat.

 

My hands, your feet....a perfect match!

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo