Anke Peeters

Artem Verde
Artem Verde wil het geluksgevoel doen verhogen door de natuur in huis te halen. Wij verkopen handgemaakte interieurbomen, groene muurdecoratie en zijdebloemen boeketten.

Artem Verde wil de natuur naar binnen halen in elke ruimte. Dit kan bij jouw thuis zijn, of in een werkruimte zoals een kantoor, hotel, restaurant, winkel, … Het binnen halen van de natuur heeft vele voordelen. Het geeft mentale rust en bevordert de concentratie (ja hoor, ook kunstplanten). Verder kunnen ze achtergrondgeluiden absorberen en de akoestiek in een ruimte verbeteren. En last but not least: groen in huis zorgt voor een beter humeur, positieve energie en een hoger geluksgevoel!

Hoe doen we dat?

  1. Creëren van interieurbomen. Deze zijn gemaakt van een echte stam/echte takken en kunstbladeren. Door zoveel mogelijk natuurlijk materiaal te gebruiken proberen we ervoor te zorgen dat je het verschil amper ziet met een echt exemplaar. Perfect voor donkere, droge locaties waar echte exemplaren moeilijk overleven.
  2. Groene muurdecoratie. Denk hierbij aan allerlei creaties gemaakt uit hout, natuurlijk mos en eventueel geconserveerde planten. Bijvoorbeeld bedrijfslogo’s, (kinder)namen in mos, mosmuren, mosplafonds, … Kortom, allemaal echte eyecatchers in een interieur!
  3. Zijdebloemen boeketten. Deze zijdebloemen zijn met de hand gemaakt mét oog voor detail. Sommige bloemen hebben zelfs een ‘real touch’ effect’ en voelen aan als een echte bloem.

Al onze producten zijn onderhoudsarm en gaan super lang mee!

Natuur binnen-zorgen buiten!

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo