Iris Devroey

inspIRISatie
inspIRISatie wil mensen helpen om meer ontspanning en tevredenheid te ervaren. Via workshops over meditatie, persoonlijke groei en spiritualiteit.

Hallo, ik ben Iris Devroey, inspirator en bezieler van inspIRISatie. Na een burn-out ontdekte ik hoe meditatie en aandacht voor mijn creatieve en spirituele kant mij enorm hielp met mijn herstel proces. Als jong volwassene volgde ik reeds veel cursussen hierover, maar door de drukte van mijn volwassen leven had ik dit allemaal verwaarloosd. Tijdens mijn herstel ontdekte ik dingen die mij hielpen om weer meer ontspannen en gelukkig te zijn. Die kennis wil ik doorgeven aan anderen. Want wat ik geleerd heb, zelf ondervonden heb en wat mij geholpen heeft, wil ik zo graag delen met anderen. Mensen leren dat je op eenvoudige wijze weer meer rust en voldoening kunt ervaren in je leven. Mensen bewust maken van hun eigen kracht en van de wereld rondom ons waar wij onlosmakend mee verbonden zijn.  Tijdens mijn lessen en workshops maak ik gebruik van de tools die onze wereld ons aanreikt en die ons helpen te ontspannen en gelukkig te zijn. Meditatie en de natuur spelen een centrale rol in mijn werk.

Aanbod: lessen, workshops, lezingen over meditatie, persoonlijke groei (visionboard, detoxen van sociale media) en spiritualiteit (maanastrologie, de energie van de maan, rituelen)

Simply with a change of mind, you can change your life

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo