Kathy Metdenancxt

Kiyashi
Holistisch Kindercoach Kindermeditatieworkshop "Hartjesmagie" Rustgevende workshop voor leerkrachten: "Rust@School" Rustgevende workshop voor ouders: "Rust@Home"

Tijdens workshops en coachingsessies leer ik kinderen op een speelse manier tot rust komen, mediteren en zijn/haar talenten ontdekken. Ieder kind is anders en juist daarom zijn er heel wat verschillende mogelijkheden binnen mijn aanbod.   Naast workshops en coaching voor kinderen, begeleid ik ook ouders en leerkrachten naar meer innerlijke rust én rust in hun gezin/klas.

Tijdens Hartjesmagie leren kinderen op een speelse manier mediteren. Ze gaan aan de slag met rustgevende spelletjes, duiken in de boeiende wereld van kristallen en laten hun creatieve vingertjes de vrije loop met tal van knutselwerkjes. Het belangrijkste van deze magische workshop? Kinderen keren huiswaarts met een koffer vol meditatievaardigheden waarmee ze in elke fase van hun leven telkens opnieuw tot rust kunnen komen.

Tijdens Kinder- en jongerencoaching sessies  begeleid ik kinderen op een speelse en ongedwongen manier in de zoektocht naar spelplezier, mentaal evenwicht en levenslust. Zelfvertrouwen en het welbevinden van je kind staan in dat proces centraal.

Tijdens Rust@Home leer ik ouders opnieuw die kostbare innerlijke rust terug te vinden. Ouders krijgen opnieuw ademruimte en
staan klaar om een diepe hartsverbinding te maken met je partner en kind(eren).  Spelenderwijs leren ouders samen met hun kind(eren) rustgevende technieken aan om in hun gezin toe te passen.

Tijdens Rust@School leer ik leerkrachten tijdens een pedagogische studiedag of navorming lesgeven vanuit hun innerlijke rust. Wanneer leerkrachten ontspannen voor de klas staan, geven ze dit onbewust door aan hun leerlingen.
De leerkrachten leren relaxatietechnieken aan die ze eenvoudig zelf kunnen toepassen tijdens hun lesmomenten.
Zo bouwen ze aan een rustige en harmonische klassfeer.

Beluister mijn aanbod in bijgevoegd radio-interview op Joe FM. https://soundcloud.com/kathy-metdenancxt/joe-netwerk-kiyashi-111019

 

Mijn missie: Zaadjes van positiviteit, rust en ontspanning planten in zoveel mogelijk kinderharten.

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo