Lieselot Pladys

Live a lot
Live a lot is er voor jongvolwassenen met een fysieke beperking en bij uitbreiding voor mensen die vaak last hebben van beperkende overtuigingen.

Met trots stel ik jullie mijn nieuwe lifecoachpraktijk Live A Lot aan jullie voor. Ik ben Lieselot (31 jaar) uit Bulskamp en altijd nieuwsgierig naar wat de ander drijft en passioneert. Wanneer ik iemand kan motiveren en inspireren ben ik helemaal in mijn element. Daarom besloot ik van start te gaan met mijn eigen lifecoachpraktijk!

Zelf ben ik geboren met een fysieke beperking. Daarom focust mijn praktijk in het bijzonder op jongvolwassenen met een fysieke beperking. Ouders van kinderen met een beperking kunnen ook bij mij terecht. Ik weet uit ervaring dat bij een dergelijke diagnose er heel wat vragen zijn, zowel bij de persoon met de beperking als in de directe omgeving. Daarnaast lijkt het alsof een beperking ervoor zorgt dat je bepaalde zaken moet opgeven, maar dit denkpatroon wil ik graag doorbreken. Ik doe dit door mijn eigen ervaringen te combineren met de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn opleiding maatschappelijk werk en coaching opleiding.

In alle coachingsessies staat een positieve mindset centraal. In onze maatschappij kijken we dikwijls naar wat er allemaal niet is. Ik wil mensen motiveren om anders naar hun situatie te kijken zodat het ware potentieel van elk individu tot bloei kan komen.

Heb jij een beperking? Dan ga ik met jou op zoek naar je talenten en ik ondersteun je in het ontwikkelen van je innerlijke kracht. Zo doorbreek je negatieve denkpatronen.

Ben je ouder, broer, zus… van iemand met een beperking? We zoeken samen naar de beste manier om jouw talenten en die van je kind, broer, zus… verder te ontwikkelen en om hun zelfstandigheid aan te moedigen. Jouw perceptie en gevoelens vormen hierbij de basis.

Geen beperking, maar op zoek naar een nieuwe perspectief? Dankzij doelgerichte vragen krijg je nieuwe inzichten waarmee we stap voor stap op weg gaan om jouw wensen en dromen te verduidelijken. Ik zet je op weg zodat je die kan realiseren.

Onbeperkt krachtig!

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo