Martine Van Herck

10ways.choose1
Holistische natuurgeneeskunde | Fonoforese & energetisch therapeut | BewustzijnsCoach. Breng lichaam, geest & Ziel weer in balans door diepe celmassage en/of bewustwording.

’10ways.choose1′ is de naam van mijn praktijk waar ik mensen ondersteun in hun genezingsproces en/of in hun zoektocht naar persoonlijke groei.  De methoden die ik hiervoor gebruik zijn fonoforese (een vorm van soundhealing), energetische therapie en meditatie.  Vaak combineer ik verschillende methoden met elkaar voor een diepgaander resultaat.

De naam ’10ways.choose1′ is deels ontstaan vanuit mijn naam en deels vanuit mijn levenspad.  Het omschrijft tevens heel mooi mijn missie en visie van waaruit ik je graag ‘ont-moet’ om samen op pad te gaan.
’10’ is afgeleid van mijn voornaam Martine of Mar10.   😉
‘Ways’ staat voor de verschillende wegen die het leven je aanbiedt.
’10ways’ staat dus voor de keuzes die ik voor mezelf maak in mijn leven, de wegen die passen in mijn levenspad, mijn manier van zijn.

‘I do it 10ways!’

‘Choose1’ staat voor de keuzes die jij kan maken in jouw leven.  Wat is jouw pad?  Wat is jouw manier van zijn?  We zijn allemaal verschillend!  Er is niet 1 weg de juiste!  Er is niet 1 behandeling de goede!
Zoek je eigen weg in het leven!  Dat is het beste geschenk dat je jezelf kan geven!

‘You do it your way!’

De verschillende methoden die ik toepas in mijn praktijk, zijn allen gebaseerd op de principes van holistische natuurgeneeskunde.

Fonoforese of klanktherapie is een vorm van soundhealing waarbij gebruik gemaakt wordt van stemvorken met zéér specifieke trillingsfrequenties.  Deze worden geplaatst op acupunctuurpunten op het lichaam. De trillingen gaan doorheen alle cellen in je lichaam waardoor een diepe celmassage plaatsvindt.  Hierdoor worden blokkades als het ware ‘losgetrild’ waardoor energiebanen of meridianen weer vrij gemaakt worden.  Je energie gaat weer beter stromen, het zelfgenezend vermogen van je lichaam wordt hierdoor geactiveerd.

Energetische therapie helpt je jou blokkades op te heffen door bewustwording.  Vaak zijn onverwerkte trauma’s de oorzaak van (energetische) blokkades.  Door vanuit je onbewuste in te zoomen op je huidige denkpatronen en overtuigingen, stuit je vaak op onverwerkte trauma’s als oorzaak van je handelen in het hier en nu.  Deze inzichten kunnen je helpen om deze trauma’s te herkennen, te erkennen en los te laten. Zo maak je weer ruimte vrij voor innerlijke groei.

Breng lichaam, geest en Ziel weer in Balans!
Ont-moet je-Zelf!

Before you heal someone, ask him if he's willing to give up the things that made him sick. Hippocrates

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo