Nele Huybrechts

Tekstvariant
Voor het verbeteren of schrijven van uw teksten

Kijkt u ertegen op om teksten te schrijven, of twijfelt u over de juistheid van uw werk? Dan kruip ik graag in de pen voor u!
Als redacteur, tekstcorrector en -schrijver neem ik allerlei teksten onder de loep: flyers, websites, nieuwsbrieven, manuscripten, eindwerken, enz. U kunt steeds vertrouwen op nauwkeurigheid, authenticiteit en stiptheid. Uw stijl blijft te allen tijde behouden. Open en duidelijke communicatie vind ik dan ook zeer belangrijk. Zo (her)schrijven we samen uw verhaal.

 

In 2015 vroeg een studente verpleegkunde me om haar bachelorproef na te lezen. Het was een uitdaging omdat de studente aan dyslexie leed en ik veel aanpassingen moest doen in de tekst. Ik heb dit met plezier gedaan en het gaf me voldoening dat mijn werk haar geholpen heeft om te slagen voor de opleiding.

Daarna ben ik gestart met vrijwilligerswerk voor Creatief Schrijven en dasKULTURforum. Ik besefte dat mijn passie bij het lezen, verbeteren en schrijven van teksten lag. Daarom volgde ik in 2016 de opleiding Copywriter om de kneepjes van het vak te leren.
Ondertussen schreef ik ook poëzie, kortverhalen en boekrecensies.

Omdat ik meer wilde doen met tekstcorrectie en copywriting, besloot ik om via Starterslabo de eerste stappen te zetten in het ondernemerschap. Ik heb al veel geleerd van mijn collega’s en vond er zelfs mijn eerste klanten. Mijn drijfveer is de dankbaarheid die ik krijg van anderen en de mogelijkheid om hulp te bieden door te doen wat ik graag doe.

Als u op zoek bent naar een gedreven en punctuele redacteur, contacteer me dan gerust voor meer informatie.

Uw tekst, net iets anders

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo