Paola Koenders

SKINROOTS
Een schoonheidssalon waar liefde voor mens & natuur en passie voor uiterlijke verzorging samenkomen.

OVER SKINROOTS

Voel je welkom! Graag wil ik je meenemen op een ontspannende reis, waar je kan genieten van een moment voor jezelf. Vind hernieuwde energie en ontdek hoe mooi je bent, van binnen en van buiten.
Door mijn passie voor uiterlijke verzorging en het zorgzame element in mijn karakter, is werken als schoonheidsspecialiste elke dag een feestje. Mensen verwennen en even laten wegdromen is wat ik heel graag doe.
Ik kies ervoor om te werken met eerlijke, natuurlijke en effectieve producten. Een verzorgingslijn die hier helemaal bij aansluit heb ik gevonden in het merk KALAHARI.

OVER KALAHARI

Maak kennis met het Zuid-Afrikaanse merk KALAHARI. Het is niet alleen een bewezen effectieve verzorgingslijn, maar ook een mooi verhaal. Kalahari is ontwikkeld door Carina Franck, een hele warme en inspirerende vrouw die is opgegroeid op een boerderij vlak bij de Kalahari woestijn. Ze was als kind al altijd in contact met de natuur en bracht haar dagen door met het verkennen van de mysteries van haar woestijnspeelplaats. Zo ontdekte ze dat er heel veel oude geheimen voor natuurlijke gezondheid en welzijn verborgen liggen in de natuur.
Door het gegeven ‘als we allemaal delen, zullen we altijd genoeg hebben’, is Carina ermee begonnen om haar kennis te gebruiken om een puur natuurlijke, huid verbeterende verzorgingslijn te ontwikkelen. Liefde voor natuur, mens en dier is de drijfveer tijdens de ontwikkeling van deze producten. Door het ondersteunen van sociale projecten zoals voedselprogramma’s, scholing en werkgelegenheid, laat Kalahari de lokale bevolking tevens mee delen in haar opbrengsten.
Maar het is meer dan een goed en eerlijk product! Het is een ervaring van Afrika zelf – De kleuren van de aarde, de ruwe texturen en de zeldzame geuren die verwerkt zijn in de producten gaan je tijdens de behandeling mee op reis nemen.

 

 

 

 

'If only our eyes saw souls instead of bodies, how very different our ideals of beauty would be'

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo