Iris Masschelein

AAJAA
"Mindfulnesstraining, bodywork, klankschalensessies, ademhalingsyoga, helende massages, sjamanistische ceremonies. Mee zoeken naar datgene waar de behoefte ligt om te groeien.

Iris Masschelein is geboren op 28 januari 1976.

De reden dat ik met Aajaa begonnen ben is omdat ik als kind al de droom had om mensen te helpen.

Het werd mij met de paplepel meegegeven door mijn ouders die mij een voorbeeld gaven op welke manieren je mensen kunt begeleiden.  Ik ben mijn ouders heel dankbaar dat ze me opgevoed hebben tot een krachtig en onafhankelijk persoon.

Het is mijn levensmissie om mensen weer in contact te brengen met hun lichaam en ziel, de plaats waar alle wijsheid die een mens nodig heeft, voor handen is.  Elk element komt aan bod: het mentale, het lichamelijke, emotionele en spirituele niveau wordt betrokken in het werk. Heling ontstaat op die manier.  Zodat de persoon weer helemaal op zichzelf kan vertrouwen en het leven kan leven vanuit de innerlijke waarheid.

Om de ruimte en tijd te creëren die iemand nodig heeft om zichzelf helemaal te beleven zoals hij is en van daaruit tot zelfaanvaarding te komen.

Ik ondersteun de ander in het proces van herinneren, doorleven en loslaten.

Door pure begeleiding van acties en gedachten kan de persoon geleidelijk zijn innerlijke natuur zuiveren en zo door zelfbesef, bevrijding bereiken door de wedergeboorte van de ziel.  Mijn doel is om volkomen aanwezig te zijn in deze innerlijke processen die nodig zijn om jezelf te helen. Samen met de persoon ga ik weer op zoek naar de innerlijke wijsheid in het hart.

Zodra er pijn wordt aangeraakt en oude patronen worden geactiveerd, zullen niet alleen je gedachten en emoties reageren, maar ook je lichaam.  Je gaat misschien minder, heel oppervlakkig of hoog ademen, je verstrakt of verstilt. Naast aandacht en bewustzijn zijn ademhalen, beweging en geluid maken de drie beste manieren om de stroom in je lijf weer op gang te krijgen en je levenskracht te activeren.

De reden waarom ik zo sterk in dit werk ben is omdat ik dit pad zelf bewandel en doorleefd heb.

Mijn eigen ontwikkeling staat centraal en alles wat ik breng is omdat ik dit op een diepe manier zelf ervaar.  Ik ben vooral een gevoelsmens met een open hart.

We zijn allen gezegend met een oneindig creatief vermogen. We mogen onszelf zijn en creëren zoals we willen.

Het werk is een spirituele benadering geankerd in de dragende kracht van de aarde.

Van jezelf houden, voor jezelf zorgen en van je geluk een prioriteit maken is noodzakelijk om een vervuld leven te leiden.

Als je echt in vrede bent en in contact bent met jezelf, kan niets wat iemand zegt of doet, je storen en kan geen enkele negativiteit je raken.             Mooi zijn betekent jezelf zijn, je hoeft niet door anderen geaccepteerd te worden.  Het is tijd om je kracht te voelen en helemaal in het leven staan.

Ik heb de voorbije jaren geleerd om het ritme van de natuur te volgen en de dingen naar me toe laten komen. Leven zonder streven is heerlijk.

Wanneer we de focus naar binnen richten, ons potentieel herkennen, kunnen we de energie die anderen brengen, ten goede laten komen van onszelf. Als we de kracht van anderen toelaten en waardering tonen als een vorm van geven, resoneert dat met onze eigen kracht en ontvouwt zich een flow in onszelf.  We zijn allemaal licht en liefde vanuit onze essentie.

Ik ben ervaringsdeskundige burn-out en traumaverwerking. Ik heb zelf een burnout gehad omwille van een angstaanjagend trauma waaruit ik veel voorbeelden kan geven van zaken die écht helpen.

Mensen die op zoek zijn naar de zin van het leven, op zoek naar zichzelf, zijn helemaal welkom om thuis te komen dicht bij zichzelf.

 

De enige zin van het leven is voor mij de zin ín het leven!

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo