Remy Heulsen

Menerva
Bij Menerva geloven we sterk dat mentaal welzijn en zorg op maat voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn. Mentale welzijn mag per slot van rekening géén luxeproduct worden!

Geestelijke gezondheid vormt een essentieel aspect van ons eigen welzijn. De juiste zorg, emotionele ondersteuning en een holistische benadering kunnen het verschil maken tussen langdurig lijden en het plaveien van de weg naar herstel. Het is deze samenwerking die Menerva met hulpvragers wil aangaan.

Psychiatrische en mentale welzijnszorg aan huis speelt een cruciale rol bij de preventie van, o.a. ziekenhuisopnames, en het doorbreken van het stigma. Bovendien bevordert zorg aan huis de betrokkenheid van alle deelnemers door, onder andere, de zorgvragers en hun netwerk (gezinsleden, familie, vrienden) actief te laten deelnemen aan de besluitvorming en de behandelplanning.

Het netwerk van de zorgvragers speelt een belangrijke rolemotionele ondersteuning bieden en hulp verschaffen bij de dagelijkse uitdagingen van hun dierbare.

Mentale welzijnszorg aan huis

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo