Shalini Groffy

Blend-inn
Blend-Inn: ‘Bijzonder de deur uit: daar zorg ik voor’

Shalini Groffy is bezielster van Blend-Inn en woont zo goed als heel haar leven in Tessenderlo. Onlangs startte ze met behulp van starterslabo Limburg haar eenmanszaak Blend-Inn op. Blend-Inn geeft kleur- en imagoadvies op een nieuwe en verfrissende manier waarbij de seizoentypes verleden tijd zijn!
Shalini zorgt er met haar persoonlijke kracht expertise voor dat jouw verlangens die nu en in de toekomst spelen zich uiten in de juiste kleur, stijl en snit. Kortom is Blend-Inn er om jouw imago te meten, versterken en zichtbaar te maken en dit op een kleur- en stijlvolle manier.
Shalini verbindt zich met mama’s en personen met genderdysforie.
Vandaag is Shalini zich professioneel aan het certificeren om meer te kunnen betekenen in de transcommunity. Zij verdienen bij Blend-Inn ook een plaats onder de spotlight.
Wat biedt Blend-Inn:
Garderobecheck
Door middel van de garderobecheck zorgt Blend-Inn voor nieuwe inzichten en verrassende combinaties in jouw kledingkast. Een nieuwe garderobe hoeft dus niet altijd geld te kosten.
Personal Shopping:
Weet je niet welke kleuren of kledingstijl jouw imago doet stralen? Samen met Shalini trek je naar de winkel en ontvang je professioneel kleur- en stijladvies. Miskopen behoren hierbij tot het verleden!
Persoonlijke Kracht Kleuranalyse:
Met de Persoonlijke Kracht Test biedt Shalini jouw verschillende mogelijkheden om met een helikopterview te kijken naar jezelf, kortom een tool of kompas voor het leven dat zich allemaal vertaalt naar jouw persoonlijke krachtkleuren.
Workshop Colourtelling / Teambuilding
In deze workshop ontvang je kleur- stijl- en imagoadvies en kom je meer te weten over jouw persoonlijke uitstraling. Je ontdekt hoe anderen naar jou kijken, welke stijl bij jou past, welke kledij jouw imago doet stralen,… . Kortom, je ontdekt hoe bijzonder je bent door de ogen van een ander.

Blend-Inn ontvangt iedereen met open armen en is daarentegen genderneutraal.

Voor Blend-Inn is ieder individu bijzonder!

Ontdek meer over onze diensten op onze website en vergeet ons zeker niet te volgen op facebook en Instagram.

Het is niet de kunst om op te vallen, maar om herinnerd te worden. Jannie boer: kleurcoach & imagotrainer

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo