Vanessa Raeyen

Zirla
Eigen&aardige illustraties, concepten en ontwerpen

Zirla gaat voluit voor eigenheid en persoonlijkheid

Met een voorliefde voor authentieke persoonlijkheden en ondernemingen (jij bent gegarandeerd minstens één van de twee) en bijna 2 decennia -you can call me ‘bomma’- aan ervaring in grafisch ontwerp en illustratie maak ik voor jou een passend ontwerp. Of het nu gaat om een poster, muursticker of een ander eigen&aardig concept, zolang jouw eigenheid maar tot uiting komt!

 

Eigenheid blijft.

Trends zijn leuk om te volgen maar uiteindelijk gaan ze weer voorbij. Jij blijft.
Jij verdient iets dat echt bij jou, je verhaal en je waarde past. Geef jezelf, je onderneming of iemand anders een uniek ontwerp cadeau, want je bent het waard! (dankuwel L’Oréal om deze zin voor iedereen te verpesten :-p)
 

Sterke basis

Een goed concept vormt een stevige basis. Wanneer je vanuit een goede basis kan vertrekken wordt alles makkelijker. Voor particulieren werk ik met bestaande templates en voorbeelden maar het is ook mogelijk om alles volledig te laten personaliseren. Hiervoor wordt eerst een voorstel gemaakt met ruwe schetsen zodat je zeker bent van de juiste richting. Hetzelfde geldt voor ondernemingen, er wordt eerst een voorstel gedaan en de uiteindelijke uitwerking start pas wanneer je je helemaal goed voelt bij de voorstellen.

 

Flexibel

De ontwerpen worden vectorieel opgemaakt, dat wil zeggen dat er belachelijk veel mogelijkheden zijn naar eindprodukt toe. Je kan een vectorbestand eindeloos groot maken, een pluspunt dat fotobestanden (pixelbestanden) niet hebben. In de webshop kan je vooral prints bestellen maar eigenlijk is alles mogelijk: autobestickering/textiel/gravures

 

Digitaal/Handmatig

Meestal wordt er digitaal gewerkt maar handmatige technieken (of een combinatie van digitaal en handmatig) zijn ook zeker mogelijk. Ligt eraan wat juist de bedoeling is. Contacteer me gerust voor wat meer uitleg, ik leg het je met plezier uit!
eigen&aardig ontwerp

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo