23 maart 20

INFOSESSIE ONDERNEMEN – Roeselare

UPDATE 16/03

De huidige coronacrisis verplicht ons om ingrijpende maatregelen te nemen met betrekking tot onze werking. Wij hanteren de aanbevelingen van de Nationale Veiligheidsraad en volgen ze nauwgezet op. De gezondheidssituatie van gisteren is immers niet dezelfde als die van vandaag of morgen. Naar aanleiding van de regeringsbeslissingen heeft Starterslabo West-Vlaanderen beslist om alle geplande activiteiten te verplaatsen naar een tijdstip na 19 april. Dit doen we om de gezondheid van onze klanten en ons team niet in gevaar te brengen en om zo onze maatschappelijke verantwoordelijkheid op te nemen bij het indijken van de coronapandemie.

HOU ONZE AGENDA IN DE GATEN VOOR UPDATES MET NIEUWE DATA !!

 

Maak kennis met het Starterslabo team West-Vlaanderen, de verschillende trajecten (LABO, START!, OC²) en de workshops. Stel al je vragen en start je ondernemersdroom!

Kom naar de Starterslabo infosessie en ontdek het traject of de workshops die het beste bij jou passen.

 

Tijdens deze infosessie kom je alles te weten over de begeleiding via Starterslabo. Je kan er terecht met al je vragen over de trajecten en workshops:

 

  • LABO: de experimenteerruimte in een veilige omgeving! (lang traject van 18 maanden indien je werkzoekend bent met een uitkering)
  • START: in 3 stappen naar een haalbaarheidsadvies voor jouw ondernemersdroom (kort traject van 6 weken voor iedereen behalve indien je reeds gestart bent in hoofdberoep)
  • OC²: begeleiding in de 12 noodzakelijke ondernemerschapscompetenties in 4 workshops (voor iedereen!)

 

Deze Infosessie vindt plaats van 9:30 tot 12:30 in Ondernemerscentrum Roeselare – Spanjestraat 144, 8800 Roeselare (zie kaart hieronder)

 

We kijken er naar uit om jou te ontmoeten! We zetten alvast de koffie klaar!

't Werkpand - Ondernemerscentrum, Spanjestraat, Roeselare, België

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo