23 oktober 19

Jobinspiratiebeurs 2019 – VAKLAB

Wil je zelf starten als vakman/-vrouw? Ben je een vakman en zoek je nog verdere expertise en inspiratie? Of ben je voor jouw bedrijf op zoek naar de juiste vakman? Dan is de Jobinspiratiebeurs ‘VAKmanschap werkt’ van VAKlab op 23 oktober iets voor jou.

Op deze dag zullen verschillende vakmensen en ondernemers hun ervaringen als ondernemer komen delen. Het startschot wordt gegeven door Jozef Plevoets, een trotse Limburger die met zijn Festicup (herbruikbare drinkbekers) door UNIZO Limburg verkozen tot Limburgse Starter van het Jaar 2018.

De getuigenissen die je kan volgen zijn van:
– Els en Davy van PEAS – groeier: veganistische dessertwinkel in Hasselt, gaan een tweede vestiging openen.
– Gama Putra – communitybuilder: Hij is de oprichter van het I LOVE Network waarin hij plaatsen, personen, ondernemingen en andere initiatieven promoot binnen een stadscommunity.
– Tibbe Verschaffel – student ondernemer: Tibbe zet met zijn bedrijf Planet B allerlei projecten op om de opwarming van de aarde tegen te gaan.
Pieter Gregoire Photography – heroriënteerder: Pieter volgde bij VAKlab de groepstraining voor starters om van zijn passie, fotografie, zijn beroep te maken. Door zijn kijk als ontwerper, en zijn ervaring in storytelling en fotografie begeleidt hij bedrijven om hun verhaal om te zetten in sprekende beelden.

De aanwezige partners zijn SYNTRA Limburg, VDAB, Starterslabo, UNIZO Limburg, PXL MAD Vrije Kunsten, MIA•H en Flanders DC.

BEPAAL OP VOORHAND BIJ JE INSCHRIJVING WELKE GETUIGENIS JE WIL VOLGEN EN BIJ WELKE PARTNER JE OP GESPREK WIL.

Bokrijk, België

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo