11 oktober 23 — 15 november 23

Sustainable Sea Startups

Starterslabo & O.666 slaan de handen in elkaar voor een gloednieuw opleidingstraject voor ondernemers die een innovatief, ecologisch of circulair startup idee hebben. Een circulair startup programma is van cruciaal belang omdat het ondernemers de kans biedt om nieuwe ideeën en technologieën te ontwikkelen die de weg vrijmaken voor een duurzame en veerkrachtige toekomst. Door middel van circulaire bedrijfsmodellen, die gericht zijn op het minimaliseren van afval en het maximaliseren van grondstoffen, kunnen we de ecologische voetafdruk van onze economieën verkleinen en onze natuurlijke hulpbronnen beschermen. Circulaire startups kunnen een belangrijke rol spelen bij het creëren van banen en het bevorderen van economische groei, terwijl ze tegelijkertijd bijdragen aan de oplossing van wereldwijde uitdagingen zoals klimaatverandering en biodiversiteitsverlies.

 

Is het jouw passie?  Ben jij klaar om de circulaire, duurzame en ecologische route te omarmen als zelfstandige en heb je een sprankelend idee dat je het liefst vandaag nog tot leven brengt? Maar hoe zit het met jouw levensonderhoud en is het praktisch haalbaar?
Laat je betoveren door stapsgewijze tools waarmee je jouw eigen circulaire, duurzame en ecologische ondernemersplan en financieel plan kunt creëren. Bovendien breid je direct jouw netwerk uit met gelijkgestemde zielen door contacten te leggen in de groep. Op deze betoverende reis werk je niet alleen aan jouw circulaire, duurzame en ecologische ondernemingsplan, maar versterk je ook jouw vaardigheden als toekomstgerichte ondernemer.

 

Wat bieden we je aan?

Het traject beslaat 6 weken met wekelijks 1 inspirerende workshop. Na de workshops wordt er een individuele afspraak ingepland met jouw adviseur om samen het haalbaarheidsadvies te bespreken. Deze afspraak vindt plaats op een moment dat harmonieus resoneert met jouw innerlijke circulaire, duurzame en ecologische energie.

 

Start workshop rond circulaire ondernemen op woensdag 11/10  in locatie O666 om 9u30
Daarna volgt het gewone START!-traject met klemtonen rond circulair ondernemen:

  • Woe. 18/10 van 9u30 tot 13u  locatie: Roeselare werkpand
  • Woe. 25/10 van 9u30 tot 13u  locatie: Roeselare werkpand
  • Woe. 1/11 van 9u30 tot 13u  locatie: Roeselare werkpand
  • Woe. 8/11 van 9u30 tot 13u  locatie: Roeselare werkpand
  • Woe. 15/11 van 9u30 tot 13u  locatie: Roeselare werkpand

 

Roeselare, Huis van de Voeding is vlot bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Kostprijs: 175,- (incl. btw)

Deze training kan ook gevolgd worden na doorverwijzing door Syntra!

O.666, Hendrik Baelskaai, Oostende, België

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo