13 juli 21

Van Klik tot Klant: Facebookmarketing voor beginners

Optimaliseer jouw bedrijfspagina op Facebook en krijg meer leads via sociale media. De starterscoach van Starterslabo helpt je op weg.

Facebook is één van de grootste sociale netwerken in België en een belangrijk kanaal om je onderneming bekend te maken en je producten en diensten te promoten. Facebook biedt veel mogelijkheden, maar haal jij het maximum uit Facebook? Tijdens de workshop ga je zelf aan de slag om jouw bedrijfspagina te optimaliseren en krijg je tips & tricks om meer bezoekers naar je pagina te krijgen.
 
Na deze workshop kan je:

  • Jouw doelpubliek vinden op social media
  • Minder tijd verliezen op social media en gerichter werken
  • 3x meer bereik halen
  • Statistieken interpreteren
  • Aangepaste posts maken om meer leads te halen

 

Schrijf je in voor deze workshop van drie uur en verhoog jouw likes op Facebook.
 
Iets voor jou?
Deze workshop is voor beginners. Heb je al ervaring met Facebook en andere socialemediakanalen, maar wil je je kennis verder verdiepen en leren hoe je adverteert en een socialemediastrategie opzet? Schrijf je dan in voor een workshop ‘Van klik tot klant: Social Media Marketing’.
 
Datum:
Dinsdag 13 juli, 18u – 21u
 
Prijs:
€80
 
Praktisch:
De workshop wordt online gegeven via Zoom. Bij inschrijving ontvang je een bevestigingsmail, later volgt de deelneemlink. De workshop wordt gegeven door starterscoach Bruno Bakeroot. Heb je vragen omtrent dit traject? Mail naar wvl@starterslabo.be of bel 0472/92 12 53.

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslabo